Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Preescalfeu el forn a 140 ºC, amb calor a dalt i a baix, i cobriu una safata de forn amb paper adequat.
  2. En un bol petit, barregeu-hi el puré de carbassa amb l'oli i el xarop fins que estiguin ben incorporats. Reserveu-ho.
  3. En un altre bol, barregeu-hi els flocs de civada amb les pacanes, les ametlles laminades i les espècies. Incorporeu-hi la mescla prèvia de puré de carbassa.
  4. Esteneu la granola damunt la safata i coeu-ho al forn 25 min o fins que comenci a daurar-se.
  5. Espereu que es refredi del tot abans de consumir-la o d'emmagatzemar-la.
  6. Opcionalment, serviu-la acompanyada de iogurt o llet.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: