Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Còctel Green experience del CETT
Còctel Green experience del CETT
  1. Refredeu el got omplint-lo de gel picat o pilé (en aquest cas, s'ha fet servir un got de tipus 'high ball').
  2. Afegiu els glaçons a la part gran de la coctelera (en aquest cas, una Boston) per refredar-la.
  3. Introduïu en el cos petit de la coctelera el suc de llima, el suc de poma i el xarop de julivert. Opcionalment, afegiu-hi el calvados.
  4. Tanqueu la coctelera i agiteu-la 15 s.
  5. Buideu el gel pilé del got i afegiu-hi un únic bloc de gel. Serviu-hi el còctel.
  6. Acabeu-ho amb una fulla de plàtan i una fulla de shiso morat. Finalment, perfumeu-ho amb l'aigua de flor de taronger.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: