Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu els alvocats per la meitat, traieu-ne el pinyol i buideu-los amb una cullera.

  2. Renteu el tomàquet i la ceba. Talleu-los a dauets.

  3. En un bol, aixafeu l'alvocat amb una forquilla i barregeu-lo amb els daus de tomàquet, un raig d'oli i un polsim de sal.

  4. Renteu i peleu la pastanaga. Talleu-la a tires.

  5. Renteu el carbassó. Talleu-lo a tires (sense pelar-lo).

  6. Serviu-ho a manera d'aperitiu.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: