Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Netegeu els llenguados traient-ne les dues pells i les espines de les vores.
  2. Amb un ganivet de fulla prima i ben esmolat, separeu els quatre lloms de cada llenguado.
  3. Tot seguit, amb l’ajuda d’una màquina de tallar embotit, talleu 16 tires de pa ben primes.
  4. Poseu dues tires de costat, pinteu-les amb unes gotes d’oli d’oliva verge extra d'arbequines i poseu-hi un llom de llenguado de la part superior i un de la part inferior, de manera que quedi, una vegada embolicats, com dos farcells de llenguado. Reserveu-ho.
  5. Prepareu el suc de taronja amb les quatre peces i poseu-lo en un cassó al foc a reduir fins que en quedin 100 ml. Tot seguit, apagueu el foc i afegiu-hi l’oli d’oliva verge extra a raig, batent amb un batedor perquè quedi ben emulsionat. Saleu-ho.
  6. Piqueu les fulles de cerfull ben menudes i afegiu-les a la salsa de taronja.
  7. Poseu una paella al foc amb un raig d’oli d'oliva i coeu-hi amb molta cura els farcells de llenguado. Acabeu-los de coure al forn.
  8. Poseu els dos farcells al plat de servei, el ficoide glacial al costat i un cordó de salsa de taronja.
  9. Acabeu-ho amb unes escames de sal.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

22 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto