Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu en el got la llet, la pela de llimona i de taronja i el pal de canyella. Programeu 7 min, 100 ºC, velocitat 1. 
  2. Coleu la llet a través del cistell i reserveu-la en un bol.
  3. Sense rentar el got, poseu-hi el sucre, la Maizena, la canyella mòlta, la sal i els rovells. Barregeu-ho programant 8 s, velocitat 3.
  4. Afegiu-hi la llet reservada i programeu 8 s, velocitat 7. 
  5. A continuació, programeu 6 min, 100 ºC, velocitat 4.
  6. Aboqueu la crema en un motlle quadrat o rectangular, prèviament humitejat amb aigua (ha de quedar d'un gruix d'uns 2 cm).
  7. Deixeu-ho refredar durant 2 h.
  8. Un cop freda, talleu quadrats de la grandària desitjada, passeu-los per farina i ou batut i fregiu-los en abundant oli calent.
  9. Arrebosseu-los amb una barreja de sucre i canyella i serviu-los.

Nota: cal que tingueu en compte la temperatura dels ingredients, ja que si estan freds de la nevera necessiten més temps per quallar. També influeix la grandària dels ous. Si cal podeu posar una mica més de temps.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: