Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per fer l’oli de menta, talleu les fulles de menta a tires i poseu-les en un cassó amb oli d’oliva. Deixeu-les en un lloc tebi durant 30 min perquè l’oli absorbeixi el sabor de la menta, sense que arribi a coure.
  2. Poseu una olla al foc amb aigua i sal. Quan arrenqui el bull, poseu-hi els llobregants i feu-los bullir 3 min. Refredeu-los en aigua i gel. Un cop freds, separeu-ne el cap. Peleu la cua i les pinces amb cura i talleu la cua per la meitat. Emboliqueu-ne cada meitat amb una llesca de cansalada ibèrica.
  3. Talleu la punta de les mongetes fines. Poseu una olla al foc amb aigua i sal. Quan arrenqui el bull, poseu-hi les mongetes i deixeu-les-hi coure 3 min. Han de quedar grenyals. Refredeu-les amb aigua i gel i escorreu-les perquè quedin ben eixutes.
  4. Coeu en una paella les cues de llobregant embolicades de cansalada. Quan estiguin cruixents, reserveu-ho calent.
  5. A la mateixa paella, poseu-hi ràpidament les mongetes i les pinces de llobregant. Salteu-ho vivament i corregiu-ho de sal.
  6. Emplateu les mongetes al centre del plat, les pinces i mig llobregant al damunt, i amaniu-ho amb un cordó d'oli de menta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

22 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto