Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu la proteïna de pèsol texturitzada en un bol amb aigua, que la cobreixi, fins que s’hidrati.
  2. Hidrateu els nabius vermells. Escorreu-los.
  3. Enforneu els moniatos fins que estiguin molt tous. Traieu-los del forn i deixeu-los refredar.
  4. Piqueu ben petit la ceba, els porros, els alls, les prunes, els bolets, els nabius i les pastanagues.
  5. Trossegeu els espinacs i la fruita seca.
  6. En una paella amb un rajolí d’oli i sal, ofegueu la ceba, els alls, els porros, 5 min. Afegiu-hi les pastanagues, i continueu ofegant-ho 5 min.
  7. Afegiu-hi els bolets, els espinacs, les prunes, la fruita seca i els nabius. Continueu la cocció fins que tot hagi reduït el volum. Reserveu-ho.
  8. Coleu la proteïna de pèsol i poseu-la en una paella. Ofegueu-la uns minuts, fins que comenci a canviar de color. Afegiu-hi la salsa de soja i continueu ofegant-ho fins que tingui un color marró. Retireu-ho i deixeu-ho refredar.
  9. Afegiu-hi la cullerada de psillium i barregeu-ho.
  10. Peleu els moniatos i feu-ne puré.
  11. Poseu un drap de cuina net sobre la taula i poseu-hi un full de massa fil·lo. Pinzelleu-la amb oli o amb margarina fosa i, a sobre, poseu-hi un altre full. Repetiu-ho fins a tenir una pila de quatre.
  12.  A la part inferior de la pila de fulls de fil·lo, poseu-hi un quart del puré de moniato, en forma de rectangle i sense que arribi als extrems (han de quedar uns 2 cm lliures a cada costat). A sobre, poseu-hi la proteïna texturitzada, l’ofegat de verdures i la resta de puré de moniato.
  13. Poseu cap a dins els extrems laterals de la massa i enrotlleu-la. Enganxeu els dos fulls de massa fil·lo que queden i col·loqueu-hi el rotlle al centre. Aixequeu els laterals d’aquestes dues masses, pinzelleu-los amb oli i arrugueu-los sobre el rotlle. Coeu-ho al forn a 180 ºC fins que la massa es vegi daurada i cruixent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: