Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un bol, barregeu el sucre, la sal i l’impulsor. Afegiu-hi el llard i treballeu-ho. Aneu incorporant-hi la farina a poc a poc mentre ho pasteu.
  2. Afegiu-hi l’aigua i la llet, a poc a poc perquè es vagin integrant, i tenint en compte que hi ha d’haver el doble d’aigua que de llet.
  3. Cada vegada que n’hi poseu, pasteu bé la massa i aneu afegint-hi el líquid fins que us quedi una massa ben elàstica i homogènia, que no s’enganxi sobre el taulell. Tapeu la massa amb un drap i deixeu-la reposar durant 2 h. La clau és fer el pastat com s'ha fet sempre: a mà.
  4. Dividiu la massa en vint porcions i aplaneu-les amb un corró, mirant que quedin en forma arrodonida, d’1 cm de gruix.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: