Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Retireu la pela i les llavors del meló. Talleu-ne la polpa a quadrats de 2 x 2 cm.
  2. Envaseu una part del meló al buit amb el vinagre de Granada i el colorant, per potenciar-ne el color. Reserveu-ho.
  3. Feu el mateix amb l’altra part del meló, però, en aquest cas, envaseu-lo amb oli d’oliva. Reserveu-ho.
  4. En un plat, serviu els quadrats de meló de diferents colors acompanyats d’encenalls fins de pernil i olives verdes.

CONSELL
S’envasa al buit perquè s’impregnin bé el sabor i el color.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: