Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una cassola, millor de fang, ofegueu la ceba tendra al costat del porro trossejat fins que comencin a enrossir-se. Afegiu-hi el xai i deixeu que quedi ros igualment.
  2. Afegiu-hi una cullerada de farina i el vi blanc, deixeu que s’evapori el vi i cobriu-ho amb aigua; deixeu que el xai es cogui 25 min.
  3. Afegiu-hi la resta de verdures: els pèsols, el bròquil trossejat, la coliflor i els tomàquets. Deixeu-ho coure 5 min.
  4. Corregiu-ne el punt de sal i pebre, i serviu-ho.

CONSELL

Podeu acompanyar-ho amb una patata palla fregida o patates a daus. Afegiu-hi pastanaga ratllada o fins i tot unes xips de moniato.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: