Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu els talls de bacó entre molts papers absorbents de cuina. Introduïu-ho al microones 4-5 min a màxima potència (ha de quedar cruixent). Escalfeu el forn a 180 ºC.
  2. Poseu al vas els tomàquets secs i trossegeu-los programant 6 s, velocitat 7.
  3. Aboqueu-ho en un bol i cobriu-ho amb aigua calenta per hidratar-ho.
  4. Ratlleu el formatge programant 10 s, velocitat progressiva 5-10. Traieu-ho del vas i reserveu-ho.
  5. Trossegeu el bacó programant 3 s, velocitat 4. Traieu-ho del vas i reserveu-ho.
  6. Poseu els ous al vas i programeu 3 min, 37 ºC, velocitat 4.
  7. Afegiu-hi la llet i la margarina a trossos petits i programeu 15 s, velocitat 3.
  8. Incorporeu-hi les herbes, els tomàquets escorreguts, el formatge i el bacó. Barregeu-ho programant 10 s, velocitat 3.
  9. Afegiu-hi la farina i el llevat i programeu 5 segons, velocitat 3. Acabeu-ho de barrejar amb l'espàtula.
  10. Aboqueu la barreja en motlles individuals o càpsules de magdalenes i enforneu-ho 20-25 min.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: