Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Tritureu les galetes.
  2. Poseu en remull la gelatina en aigua freda i després dissoleu-la amb una mica de llet calenta.
  3. En un cassó al bany maria, foneu la xocolata i la mantega. Afegiu-hi els rovells, la gelatina fosa i les galetes i manteniu-ho durant uns minuts al foc, remenant-ho bé amb unes varetes. Traieu-ho del foc i deixeu-ho refredar una mica.
  4. Afegiu-hi la nata semimuntada i les clares muntades a punt de neu, suaument per tal que no s’abaixin.
  5. Repartiu la mousse en copes i deixeu-la refredar a la nevera durant unes hores.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: