Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Tritureu les galetes.
  2. Poseu en remull la gelatina en aigua freda i després dissoleu-la amb una mica de llet calenta.
  3. En un cassó al bany maria, foneu la xocolata i la mantega. Afegiu-hi els rovells, la gelatina fosa i les galetes i manteniu-ho durant uns minuts al foc, remenant-ho bé amb unes varetes. Traieu-ho del foc i deixeu-ho refredar una mica.
  4. Afegiu-hi la nata semimuntada i les clares muntades a punt de neu, suaument per tal que no s’abaixin.
  5. Repartiu la mousse en copes i deixeu-la refredar a la nevera durant unes hores.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada CUINA 275

EL NADAL A LES TEVES MANS

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Francesc Fortí i Francina Suriñach

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto