Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la mousse de iogurt: barregeu el iogurt amb el sucre. Escalfeu una part petita d’aquesta barreja i dissoleu-hi la gelatina, prèviament remullada amb aigua freda.
  2. Deixeu-ho refredar i incorporeu-hi la nata semimuntada.
  3. Ompliu de mousse el motlle desitjat i congeleu-ho 3 h.
  4. Desemmotlleu-ho i deixeu-ho a la nevera fins que estigui descongelat.
  5. Per als nabius confitats: salteu els nabius amb el sucre i l’aigua fins que estiguin confitats, deixeu-los refredar i reserveu-los a la nevera.
  6. Per a la crema de remolatxa: prepareu un xarop amb l’aigua i el sucre de violeta, afegiu-hi la remolatxa cuita i passeu-ho pel túrmix per obtenir la crema.
  7. Serviu la mousse amb els nabius confitats, unes muntanyetes de crema de remolatxa, les flors i una mica de sucre de violeta escampat pel voltant.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 mai

Taller de cuina amb algues

Les algues són una font excepcional d'oligoelements, vitamines i minerals que ens ajuden a depurar l'organisme....

24 mai

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

24 mai

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

25 mai

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto