Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu l’arròs amb aigua freda fins que l’aigua surti transparent (unes 4-5 vegades).
  2. En l’arrossera per a microones col·loqueu l’arròs net juntament amb l’aigua i coeu a màxima potència durant 14 minuts.
  3. Passat aquest temps deixeu reposar l’arròs 5 minuts abans de destapar-lo. Mentrestant, barregeu el vinagre d’arròs amb el sucre.
  4. Esteneu l’arròs en una safata el més gran possible i hi poseu l’arròs juntament amb el condiment del vinagre. Barregeu bé, amb moviments suaus per tal de refredar l’arròs, i, alhora, barrejar-lo bé amb el condiment.
  5. Talleu mitja fulla d’alga nori a trossets ben petits.
  6. Talleu el salmó fumat a trossets molt petits.
  7. En un bol barregeu l’alga nori amb la ceba, la maionesa, la tonyina i el salmó.
  8. Afegiu l’arròs i barregeu tot molt bé.
  9. Disposeu la barreja en els motlles per a oniguiris i pressioneu amb cura per tal de que es formin bé.
  10. Arrebosseu els oniguiris amb una mica de sèsam torrat i serviu.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: