Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Talleu l’arrel dels alls tendres i retireu-ne la primera capa. Talleu-los a dauets.
  2. Poseu un bon raig d’oli d’oliva en una paella prou gran perquè hi càpiguen tots els ous (també podem fer servir una paella més petita i coure els ous de dos en dos). Amb l’ajut d’un adult, coeu-hi els alls tendres, a foc baix, vigilant que no es cremin.
  3. Quan hagin passat un parell de minuts, afegiu-hi la sobrassada sense pell i integreu-la-hi. Poseu-hi també el raig de llet.
  4. Bateu els ous i afegiu-hi una mica de sal.
  5. Aboqueu els ous a la paella i aneu-los remenant amb una cullera de fusta.
  6. Com que han de quedar cremosos, apagueu el foc de seguida i deixeu que s’acabin de quallar amb la calor residual. És important que no deixeu de remenar en cap moment. Quan estiguin al punt, mengeu-vos-els immediatament.

El consell

Els ous remenats són una recepta perfecta, perquè queden bé amb tot tipus d’ingredients. Prova’ls amb tonyina, bolets, gambes, una mica de botifarra esmicolada... En un tres i no res, tindràs a punt un plat deliciós i supernutritiu!

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: