Preparació
Preparació
- Talleu l’arrel dels alls tendres i retireu-ne la primera capa. Talleu-los a dauets.
- Poseu un bon raig d’oli d’oliva en una paella prou gran perquè hi càpiguen tots els ous (també podem fer servir una paella més petita i coure els ous de dos en dos). Amb l’ajut d’un adult, coeu-hi els alls tendres, a foc baix, vigilant que no es cremin.
- Quan hagin passat un parell de minuts, afegiu-hi la sobrassada sense pell i integreu-la-hi. Poseu-hi també el raig de llet.
- Bateu els ous i afegiu-hi una mica de sal.
- Aboqueu els ous a la paella i aneu-los remenant amb una cullera de fusta.
- Com que han de quedar cremosos, apagueu el foc de seguida i deixeu que s’acabin de quallar amb la calor residual. És important que no deixeu de remenar en cap moment. Quan estiguin al punt, mengeu-vos-els immediatament.
El consell
Els ous remenats són una recepta perfecta, perquè queden bé amb tot tipus d’ingredients. Prova’ls amb tonyina, bolets, gambes, una mica de botifarra esmicolada... En un tres i no res, tindràs a punt un plat deliciós i supernutritiu!