Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un bol poseu els ous i els bateu.
  2. Afegiu el sucre i la beguda d’arròs amb cacau i barregeu bé amb l’ajuda d’unes varetes.
  3. Afegiu l’oli de girasol, la farina tamisada, el cacau, el llevat i 3 cullerades soperes de coco. Barregeu tot molt bé.
  4. Disposeu la massa en un motlle de silicona.
  5. Coeu al forn a 180º C fins que al punxar amb un ganivet surti net.
  6. Deixeu refredar i desemmotlleu.
  7. Decoreu amb una mica de coco per sobre i serviu.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
293CUINA portada

AQUÍ NO ES LLENÇA RES! LES MILLORS IDEES PER APROFITAR ELS ALIMENTS

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Mar Gómez i Víctor Quintillà

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: