Troba la teva recepta

Preparació

  1. Trieu un motlle no desemmotllable de forma rodona. Si és de silicona, no caldrà que feu res. Si no, unteu-ne la base i les parets amb caramel líquid.
  2. Barregeu tots els ingredients. Poseu-los en un cassó a foc lent, fins que bulli, remenant-ho contínuament, per evitar que s'enganxi.
  3. Aboqueu-ho dins el motlle i cobriu-ho amb la base de pa de pessic. Reserveu-ho a la nevera fins que qualli, unes 5 hores.
  4. Si el motlle és de silicona, poseu el pastís una estona al congelador, perquè agafi duresa i sigui més fàcil de manipular.
  5. Desemmotlleu el pastís capgirant-lo. Acabeu-lo al gust i serveiu-lo ben fresquet.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 gen

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

19-20 gen

Festa de Sant Antoni d'Alcanar 2019

Alcanar és un dels molts municipis catalans que celebren la seva festa per Sant Antoni. El cap de setmana...

20 gen

Fira del Fesol 2019

A Catalunya, per Sant Antoni se celebren moltes fires, i una de les més destacades és la de Santa Pau,...

20 gen

Festa de l’Oli i l’Oliva 2019

Al gener, Ullastrell celebra una festa amb tota mena d’activitats al voltant del món de l’oli...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto