Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Trieu un motlle no desemmotllable de forma rodona. Si és de silicona, no caldrà que feu res. Si no, unteu-ne la base i les parets amb caramel líquid.
  2. Barregeu tots els ingredients. Poseu-los en un cassó a foc lent, fins que bulli, remenant-ho contínuament, per evitar que s'enganxi.
  3. Aboqueu-ho dins el motlle i cobriu-ho amb la base de pa de pessic. Reserveu-ho a la nevera fins que qualli, unes 5 hores.
  4. Si el motlle és de silicona, poseu el pastís una estona al congelador, perquè agafi duresa i sigui més fàcil de manipular.
  5. Desemmotlleu el pastís capgirant-lo. Acabeu-lo al gust i serveiu-lo ben fresquet.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

22 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto