Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Trieu un motlle no desemmotllable de forma rodona. Si és de silicona, no caldrà que feu res. Si no, unteu-ne la base i les parets amb caramel líquid.
  2. Barregeu tots els ingredients. Poseu-los en un cassó a foc lent, fins que bulli, remenant-ho contínuament, per evitar que s'enganxi.
  3. Aboqueu-ho dins el motlle i cobriu-ho amb la base de pa de pessic. Reserveu-ho a la nevera fins que qualli, unes 5 hores.
  4. Si el motlle és de silicona, poseu el pastís una estona al congelador, perquè agafi duresa i sigui més fàcil de manipular.
  5. Desemmotlleu el pastís capgirant-lo. Acabeu-lo al gust i serveiu-lo ben fresquet.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: