Troba la teva recepta

Preparació

  1. Trieu un motlle no desemmotllable de forma rodona. Si és de silicona, no caldrà que feu res. Si no, unteu-ne la base i les parets amb caramel líquid.
  2. Barregeu tots els ingredients. Poseu-los en un cassó a foc lent, fins que bulli, remenant-ho contínuament, per evitar que s'enganxi.
  3. Aboqueu-ho dins el motlle i cobriu-ho amb la base de pa de pessic. Reserveu-ho a la nevera fins que qualli, unes 5 hores.
  4. Si el motlle és de silicona, poseu el pastís una estona al congelador, perquè agafi duresa i sigui més fàcil de manipular.
  5. Desemmotlleu el pastís capgirant-lo. Acabeu-lo al gust i serveiu-lo ben fresquet.

Més receptes amb Fruita

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 ago

Capvespres a Món Sant Benet 2018

Sant Benet té memòria. Sota les seves pedres s’amaguen històries sorprenents que val la pena...

16 ago

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

17 ago

Contalles del Delta

MónNatura Delta de l’Ebre proposa una activitat especial per als vespres d’aquest estiu, fins...

18 ago

Mercat del Préssec d’Ordal 2018

A la plaça de Subirats de Sant Pau d’Ordal es podrà adquirir, tots els caps de setmana de juny,...

Portada 218

BRUNCH MEDITERRANI: RECEPTES PER VIATJAR DE GRÈCIA AL MARROC

  • El Penedès que empeny
  • El gran restaurant d'hotel rejoveneix

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto