Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Abans de començar, agafeu un motlle de plum-cake i folreu-lo amb paper vegetal. Reserveu-ho.
  2. Poseu els plàtans, sense pell, en un bol, i aixafeu-los bé amb una forquilla, fins que tingueu una pasta densa i sense grumolls.
  3. Poseu la farina en un bol. A sobre, afegiu-hi el cacau, la canyella, la sal, el bicarbonat i el llevat químic i barregeu-ho tot.
  4. En un altre bol més gran, poseu l’ou, la vainilla, la mel i el iogurt i bateu-ho tot amb les varetes elèctriques. Poseu-hi una tercera part de la barreja de farina i cacau i remeneu-ho molt bé. Afegiu-hi la meitat de la llet i continueu batent-ho.
  5. Poseu una altra part dels sòlids, l’altra meitat de la llet i, finalment, la darrera part de farina i cacau. És a dir, els sòlids en tres vegades i la llet, en dues.
  6. Quan ho tingueu tot ben mesclat, poseu-hi el puré de plàtan que heu fet al començament. Afegiu-hi les xips de xocolata, la fruita deshidratada i les nous picades. Remeneu-ho i aboqueu-ho al motlle.
  7. Enforneu-ho, amb el forn preescalfat a 190 ºC, 50 min. Abans d’apagar el forn, punxeu el centre amb un ganivet; si surt net, traieu el pastís de plàtan i deixeu-ho refredar a temperatura ambient abans de tallar-lo i menjar-lo.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: