Troba la teva recepta

Preparació

  1. Abans de començar, agafeu un motlle de plum-cake i folreu-lo amb paper vegetal. Reserveu-ho.
  2. Poseu els plàtans, sense pell, en un bol, i aixafeu-los bé amb una forquilla, fins que tingueu una pasta densa i sense grumolls.
  3. Poseu la farina en un bol. A sobre, afegiu-hi el cacau, la canyella, la sal, el bicarbonat i el llevat químic i barregeu-ho tot.
  4. En un altre bol més gran, poseu l’ou, la vainilla, la mel i el iogurt i bateu-ho tot amb les varetes elèctriques. Poseu-hi una tercera part de la barreja de farina i cacau i remeneu-ho molt bé. Afegiu-hi la meitat de la llet i continueu batent-ho.
  5. Poseu una altra part dels sòlids, l’altra meitat de la llet i, finalment, la darrera part de farina i cacau. És a dir, els sòlids en tres vegades i la llet, en dues.
  6. Quan ho tingueu tot ben mesclat, poseu-hi el puré de plàtan que heu fet al començament. Afegiu-hi les xips de xocolata, la fruita deshidratada i les nous picades. Remeneu-ho i aboqueu-ho al motlle.
  7. Enforneu-ho, amb el forn preescalfat a 190 ºC, 50 min. Abans d’apagar el forn, punxeu el centre amb un ganivet; si surt net, traieu el pastís de plàtan i deixeu-ho refredar a temperatura ambient abans de tallar-lo i menjar-lo.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 abr

Taller 'Cuina de mercat amb productes de temporada'

Sou uns cuinetes? Us agrada descobrir nous plats? Taller de cuina de mercat, amb productes de temporada i plats...

24 abr

Taller 'Cuina fàcil de primavera'

Les noves temporades s'han d'aprofitar per cuinar noves receptes o per tornar a plats deliciosos que trobàvem...

25 abr

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

25 abr

Taller 'Menú fruiter: receptes dolces i salades amb fruites'

Les fruites són riques en vitamines, aigua, fibra, i són naturalment dolces, de manera que ens poden...

Portada 226

BOJOS PER LES PATATES FREGIDES!

  • Esmorzars de forquilla
  • Sense res que hi sobri, sense res que hi falti

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto