Troba la teva recepta

Preparació

  1. Abans de començar, agafeu un motlle de plum-cake i folreu-lo amb paper vegetal. Reserveu-ho.
  2. Poseu els plàtans, sense pell, en un bol, i aixafeu-los bé amb una forquilla, fins que tingueu una pasta densa i sense grumolls.
  3. Poseu la farina en un bol. A sobre, afegiu-hi el cacau, la canyella, la sal, el bicarbonat i el llevat químic i barregeu-ho tot.
  4. En un altre bol més gran, poseu l’ou, la vainilla, la mel i el iogurt i bateu-ho tot amb les varetes elèctriques. Poseu-hi una tercera part de la barreja de farina i cacau i remeneu-ho molt bé. Afegiu-hi la meitat de la llet i continueu batent-ho.
  5. Poseu una altra part dels sòlids, l’altra meitat de la llet i, finalment, la darrera part de farina i cacau. És a dir, els sòlids en tres vegades i la llet, en dues.
  6. Quan ho tingueu tot ben mesclat, poseu-hi el puré de plàtan que heu fet al començament. Afegiu-hi les xips de xocolata, la fruita deshidratada i les nous picades. Remeneu-ho i aboqueu-ho al motlle.
  7. Enforneu-ho, amb el forn preescalfat a 190 ºC, 50 min. Abans d’apagar el forn, punxeu el centre amb un ganivet; si surt net, traieu el pastís de plàtan i deixeu-ho refredar a temperatura ambient abans de tallar-lo i menjar-lo.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 feb

Taller de postres amb te matxa

És difícil resistir-se a les postres, i més quan aquestes estan fetes amb un aliment amb tantes...

19 feb

Taller de risottos vegans

L’essència d’un risotto és el seu caràcter cremós que s’aconsegueix utilitzant...

23 feb

Taller sobre els colors de l'obento, la carmanyola japonesa

L’obento és la carmanyola japonesa per excel·lència. La seva elaboració és força...

11-24 feb

Jornades Gastronòmiques de la Galera de Cambrils 2019

Aquest febrer, Cambrils dóna el tret de sortida a un calendari ple d’activitats gastronòmiques...

Portada 224

RECEPTES AMB PASTANAGA, L'HORTALISSA MÉS VISTOSA

  • Deu àpats modernistes
  • Elogi de la cuina reposada

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto