Troba la teva recepta

Preparació

  1. Abans de començar, agafeu un motlle de plum-cake i folreu-lo amb paper vegetal. Reserveu-ho.
  2. Poseu els plàtans, sense pell, en un bol, i aixafeu-los bé amb una forquilla, fins que tingueu una pasta densa i sense grumolls.
  3. Poseu la farina en un bol. A sobre, afegiu-hi el cacau, la canyella, la sal, el bicarbonat i el llevat químic i barregeu-ho tot.
  4. En un altre bol més gran, poseu l’ou, la vainilla, la mel i el iogurt i bateu-ho tot amb les varetes elèctriques. Poseu-hi una tercera part de la barreja de farina i cacau i remeneu-ho molt bé. Afegiu-hi la meitat de la llet i continueu batent-ho.
  5. Poseu una altra part dels sòlids, l’altra meitat de la llet i, finalment, la darrera part de farina i cacau. És a dir, els sòlids en tres vegades i la llet, en dues.
  6. Quan ho tingueu tot ben mesclat, poseu-hi el puré de plàtan que heu fet al començament. Afegiu-hi les xips de xocolata, la fruita deshidratada i les nous picades. Remeneu-ho i aboqueu-ho al motlle.
  7. Enforneu-ho, amb el forn preescalfat a 190 ºC, 50 min. Abans d’apagar el forn, punxeu el centre amb un ganivet; si surt net, traieu el pastís de plàtan i deixeu-ho refredar a temperatura ambient abans de tallar-lo i menjar-lo.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 ago

Contalles del Delta

El delta de l’Ebre és un territori singular que amaga indrets i moments màgics. Un dels seus tresors...

24 ago

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

24 ago

X Jornades Gastronòmiques d'Empordàlia

El celler Empordàlia celebra la desena edició de les Jornades Gastronòmiques, on es pot gaudir del...

24-25 ago

576a Fira de Sant Bartomeu d'Artesa de Segre

Fa més de mig mil·lenni que el rei Alfons IV, el Magnànim, va concedir el privilegi de celebrar...

Portada 231

PA AMB TOMÀQUET REVOLUTION. CAPGIREM LA RECEPTA MÉS TRADICIONAL!

  • 'Souvenirs' gastronòmics
  • Somni d'un paisatge gastronòmic d'estiu

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto