Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per al pa de pessic: en un bol, barregeu tots els ingredients secs (farina, sucre, bicarbonat, sal i llevat).
  2. Ratlleu la pela de la llimona.
  3. Afegiu al bol l’aigua, la pela de llimona, l’extracte de vainilla i l’oli. Bateu-ho amb l’ajuda d’unes varetes.
  4. Piqueu les maduixes i la xocolata blanca a trossets.
  5. Incorporeu-hi les maduixes i la xocolata, i remeneu-ho amb cura perquè no es trenquin.
  6. Amb la massa resultant, ompliu càpsules de cupcake fins a la meitat.
  7. Coeu-ho al forn a 180 ºC i retireu-ho quan en punxar el centre de cada cupcake amb un escuradents surti net. Reserveu-ho en fred 2 h.
  8. Desemmotlleu els cupcakes i talleu-los a trossos.
  9. Per al sablé de xocolata: en un bol, bateu la mantega amb el sucre.
  10. En un altre bol, barregeu la farina amb el cacau, la sal i el bicarbonat.
  11. Poseu la xocolata a la nevera 2 h i tritureu-la molt fina a la picadora, fins aconseguir pols de xocolata, amb cura que no es fongui.
  12. Afegiu la barreja de la farina al bol de la mantega i el sucre i pasteu-ho una mica, fins que la massa estigui enganxada i no hi vegeu flocs de farina solts.
  13. Afegiu-hi la xocolata 70% cacau triturada i l’essència de vainilla i continueu-ho pastant. Cal pastar-ho el mínim possible, perquè el sablé no adquireixi una textura dura.
  14. Feu un rotlle amb la massa i talleu-lo a rodanxes, per obtenir sablés rodons.
  15. Poseu els sablés en una safata amb paper d’enfornar i coeu-los al forn, a 170 ºC, 8-10 min.
  16. Quan estiguin freds, tritureu-los fins a obtenir pols de sablé.
  17. Foneu la mantega i barregeu-la amb la pols de sablé i el pistatxo triturat.
  18. Envolteu un cèrcol de cassoleta amb aquesta massa i deixeu-ho refredar a la nevera.
  19. Per a la ganache de xocolata blanca: en un cassó, poseu la nata, l’aigua i el canonet de vainilla, obert i amb les llavors extretes. Escalfeu-ho fins que arrenqui el bull.
  20. Coleu el líquid infusionat.
  21. Barregeu el líquid infusionat amb la xocolata blanca i emulsioneu-ho amb l’ajuda d’unes varetes. Deixeu refredar la ganache a la nevera un mínim de 6 h.
  22. Poseu la ganache en una mànega de pastisseria amb un broquet rodó.

MUNTATGE

  1. Col·loqueu a la base de la cassoleta trossos de pa de pessic de maduixa i xocolata blanca.
  2. Acabeu-ho amb ganache de xocolata al voltant i afegiu-hi més trossets de pa de pessic de manera irregular.
  3. Talleu les figues a quarts i poseu-les de manera irregular a la cassoleta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

15 jul

Mercat del Préssec d’Ordal 2018

A la plaça de Subirats de Sant Pau d’Ordal es podrà adquirir, tots els caps de setmana de juny,...

17 jul

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

18 jul

Capvespres a Món Sant Benet 2018

Sant Benet té memòria. Sota les seves pedres s’amaguen històries sorprenents que val la pena...

19 jul

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto