Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per al pa de pessic de cacau sense farina: munteu les clares a punt de neu amb 100 g de sucre. Reserveu-ho.
  2. Munteu els rovells al bany maria amb els 50 g de sucre restants.

  3. Mescleu delicadament els rovells amb les clares, de baix cap a dalt.

  4. Incorporeu-hi el cacau en pols passat per un sedàs. Barregeu-ho a poc a poc perquè no baixi la preparació anterior.

  5. Poseu-ho en motlles circulars de silicona de 10 cm de diàmetre i 2 cm d’alçada.

  6. Coeu-los al forn a 200 ºC durant uns 8 min, aproximadament.

  7. Deixeu-los refredar.

  8. Preneu uns motlles circulars del mateix diàmetre, però que facin 5 cm d’alçada. Poseu-hi una tira de plàstic perquè el pastís es pugui treure amb facilitat. Poseu-hi el pa de pessic a dins i reserveu-lo

  9. Per a les dues mousse de xocolata: si us hi fixeu, les dues mousses gairebé porten els mateixos ingredients –una mica menys de sucre la mousse de xocolata amb llet– i es fan amb el mateix procediment.

  10. Poseu la llet i la nata a bullir.

  11. En un bol, barregeu els rovells i el sucre. Incorporeu-hi la llet i la nata i feu-ho coure al bany maria fins que arribi als 80 ºC. Tot seguit, afegiu-hi les fulles de gelatina i deixeu-ho dissoldre.

  12. Incorporeu-hi la cobertura de xocolata en llet, trencada a trossos petits perquè es fongui amb més facilitat i quedi una mescla brillant i emulsionada.

  13. Per acabar incorporeu-hi amb delicadesa la nata semimuntada.

  14. Poseu la mousse en una mànega de pastisseria.

  15. Per al muntatge: en els motlles circulars on hi ha el pa de pessic, poseu-hi primer de tot una capa de mousse de xocolata negra.

  16. Després, poseu-hi la mousse de xocolata amb llet. Alliseu-ne la part superior, poseu un encenall a cada pastisset i congeleu-los.

  17. Una vegada congelats, podeu treure els motlles, ja que hi teniu la làmina de plàstic.

  18. Per consumir els pastissets, traieu-los del congelador una hora abans, retireu la làmina de plàstic i poseu-los a la nevera perquè perdin una mica de temperatura.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jun

(R)Evolució a la cuina: la revolució del pa

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

24 mai - 21 jun

Jornades del Llagostí d'Alcanar 2019

Valorat i conegut arreu, durant un mes, el llagostí de l'Ebre serà el protagonista de les taules dels...

22 jun

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

22-23 jun

Beach Market a l'hostal Empúries

L'Hostal Empúries celebra, per primera vegada, una edició de mercat a primera línia de mar, amb...

Portada 228 Neta

UNIVERS PINTXO. TOT EL QUE CAP EN UNA BROQUETA!

  • Viatge al sud-est asiàtic
  • El bon temps s'instal·la a les taules del jardí

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto