Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al pa de pessic de cacau sense farina: munteu les clares a punt de neu amb 100 g de sucre. Reserveu-ho.
  2. Munteu els rovells al bany maria amb els 50 g de sucre restants.

  3. Mescleu delicadament els rovells amb les clares, de baix cap a dalt.

  4. Incorporeu-hi el cacau en pols passat per un sedàs. Barregeu-ho a poc a poc perquè no baixi la preparació anterior.

  5. Poseu-ho en motlles circulars de silicona de 10 cm de diàmetre i 2 cm d’alçada.

  6. Coeu-los al forn a 200 ºC durant uns 8 min, aproximadament.

  7. Deixeu-los refredar.

  8. Preneu uns motlles circulars del mateix diàmetre, però que facin 5 cm d’alçada. Poseu-hi una tira de plàstic perquè el pastís es pugui treure amb facilitat. Poseu-hi el pa de pessic a dins i reserveu-lo

  9. Per a les dues mousse de xocolata: si us hi fixeu, les dues mousses gairebé porten els mateixos ingredients –una mica menys de sucre la mousse de xocolata amb llet– i es fan amb el mateix procediment.

  10. Poseu la llet i la nata a bullir.

  11. En un bol, barregeu els rovells i el sucre. Incorporeu-hi la llet i la nata i feu-ho coure al bany maria fins que arribi als 80 ºC. Tot seguit, afegiu-hi les fulles de gelatina i deixeu-ho dissoldre.

  12. Incorporeu-hi la cobertura de xocolata en llet, trencada a trossos petits perquè es fongui amb més facilitat i quedi una mescla brillant i emulsionada.

  13. Per acabar incorporeu-hi amb delicadesa la nata semimuntada.

  14. Poseu la mousse en una mànega de pastisseria.

  15. Per al muntatge: en els motlles circulars on hi ha el pa de pessic, poseu-hi primer de tot una capa de mousse de xocolata negra.

  16. Després, poseu-hi la mousse de xocolata amb llet. Alliseu-ne la part superior, poseu un encenall a cada pastisset i congeleu-los.

  17. Una vegada congelats, podeu treure els motlles, ja que hi teniu la làmina de plàstic.

  18. Per consumir els pastissets, traieu-los del congelador una hora abans, retireu la làmina de plàstic i poseu-los a la nevera perquè perdin una mica de temperatura.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

11 jul

Nits de pel·lícula entre vinyes

Jean Leon presenta Nits de Pel·lícula entre Vinyes, dues vetllades inoblidables on cinema, gastronomia...

12 jul

El préssec d'Ordal en tres tapes i tres vins

Coincidint amb la 15a edició del Mercat del Préssec d’Ordal, Albet i Noya organitza un maridatge...

18 jul

Històries de vi al Monestir

Sabíeu que el monestir de Sant Benet va ser un gran productor del vi? Durant segles els monjos elaboraren...

01-19 jul

L'arròs mariner, jornades gastronòmiques

Aquestes jornades gastronòmiques estaven previstes el passat mes de març, però la crisi sanitària...

Portada CUINA 241

50 IDEES PER A UN ESTIU SUPERGASTRO!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carles Gaig

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto