Troba la teva recepta

Preparació

  1. Piqueu els alls i l'arrel de gingebre i la cúrcuma fins a obtenir una pasta fina. Reserveu-la.
  2. Barregeu el iogurt amb el brou i una mica de sal i reserveu-ho.
  3. Poseu un raig d'oli d'oliva a la cocota i escalfeu-la a foc lent. Afegiu-hi les espècies senceres i ofegueu-les durant 20 s. Això en potenciarà l'aroma. Afegiu-hi després la ceba tallada fina i sofregiu-la durant 20 min a foc suau. Quan la ceba estigui daurada, apugeu el foc i afegiu-hi la pasta de gingebre i cúrcuma que havíeu reservat i ofegueu-la durant 2 min més.
  4. Incorporeu-hi el pollastre i les espècies mòltes i barregeu-ho bé. Tapeu la cocota i deixeu-la coure 10 min, remenant-ho de tant en tant.
  5. Afegiu-hi la meitat del brou amb el iogurt, remeneu-ho i torneu a tapar la cocota. Deixeu que tot el conjunt cogui 15 min més.
  6. Incorporeu-hi l'arròs, el coriandre fresc picat i la resta del brou amb el iogurt. Poseu-ho a punt de sal, tapeu la cocota i deixeu que cogui a foc suau durant 18 min. Passat el temps, retireu la cocota del foc i deixeu-la tapada durant 7 min més.
  7. Serviu el pilaf acompanyat d'uns grills de llima.

Més receptes amb Arròs i pasta

Canelons de bolets i foie

Canelons de bolets i foie

Per Ruth Josep Munné

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 jul

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

25 jul

Capvespres a Món Sant Benet 2018

Sant Benet té memòria. Sota les seves pedres s’amaguen històries sorprenents que val la pena...

26 jul

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

27 jul

Contalles del Delta

MónNatura Delta de l’Ebre proposa una activitat especial per als vespres d’aquest estiu, fins...

Portada 218

BRUNCH MEDITERRANI: RECEPTES PER VIATJAR DE GRÈCIA AL MARROC

  • El Penedès que empeny
  • El gran restaurant d'hotel rejoveneix

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto