Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Salpebreu els pits de gallina de Guinea i salteu-los amb un rajolí d'oli fins que adquireixin un color daurat. A continuació, coeu-los a 150 °C, 15 min.
  2. Bulliu el suc de poma amb el brou vegetal i saleu-ho. Incorporeu-hi la polenta i deixeu-ho coure a foc baix.
  3. Afegiu-hi els daus de poma i les nous.
  4. Per a la salsa: coeu les parts sobrants de la preparació dels pits de pollastre (tendons i trossets de carn restants després d'haver netejat els ossos de les ales) juntament amb les verdures fins que prenguin un to daurat.
  5. Afegiu-hi el tomàquet concentrat i continueu amb la cocció.
  6. Rebaixeu-ho amb el vi blanc i deixeu que el líquid de la cocció s'evapori gairebé del tot.
  7. Afegiu-hi uns 100 ml d'aigua i deixeu-ho bullir lleugerament 15 min. Diluïu-hi una mica de midó en aigua freda i espessiu-ne la salsa, filtreu-la amb un colador, salpebreu-ho i amaniu-ho amb vinagre de poma.
  8. Talleu per la meitat els pits en sentit longitudinal, disposeu-los sobre la polenta i amaniu-los amb la salsa.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: