Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la massa de pizza: en un bol ample, mescleu la farina, la sal, el pebre, el sucre, el llevat i l’aigua. Barregeu-ho fins a formar una massa fina i elàstica. Deixeu-la reposar 30 min, afegiu-hi l’oli i torneu-la a pastar. Formeu-ne boles per fer pizzes i deixeu-les fermentar 1 h. Formeu les quatre pizzes estirant-les amb un corró.
  2. Per a la pizza: sobre la massa de pizza, poseu la mozzarella i el formatge de cabra, tallats a trossos (ho podeu fer amb les mans) i mesclats.
  3. Afegiu-hi els espàrrecs verds per la superfície i el pesto repartit pel damunt.
  4. Coeu les pizzes al forn a 250 ºC, uns 5 min. Traieu-les del forn i poseu-hi per sobre el porradell picat i la pela de llimona ratllada.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: