Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Traieu la pell del bacallà, talleu-lo a daus de 2 x 2 cm i reserveu-los.
  2. Peleu els alls, talleu-los a làmines i reserveu-los amb el bacallà.
  3. Afegiu-hi els bitxos, alguns de trossejats i alguns de sencers, i cobriu-ho amb l’oli. Deixeu-ho macerar un mínim d’1 h i un màxim de 24 h, a la nevera.
  4. Coeu l’arròs rodó segons les indicacions del paquet, en aigua al punt de sal. Escorreu-lo i deixeu-lo refredar bé, remenant-lo de tant en tant perquè quedi més solt i no s’enganxi.
  5. Peleu la ceba vermella i talleu-la a la juliana.
  6. Fregiu les faves i escorreu-les de l’excés d’oli.
  7. Renteu el cogombre i talleu-lo a rodanxes.
  8. Ompliu els bols amb l’arròs cuit i fred i repartiu-hi l’amanida d’algues i tots els ingredients que heu preparat, mantenint-los cadascun en el seu grup.
  9. Amaniu-ho amb un bon raig d’oli, pebre negre acabat de moldre, el romesco al mig i llavors de sèsam.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

Aquesta setmana

15 mai

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada 249

BOJOS PER LES TRUITES!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodie' de debò
  • Rafel Muria

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 49,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto