Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu les verdures a dauets. Poseu la ceba en una cassola amb oli d’oliva i coeu-la fins que sigui transparent. Afegiu-hi l’all, els pebrots, el tomàquet i l’albergínia, per aquest ordre, i deixant que cada verdura es comenci a coure abans d’afegir-hi la següent. Saleu-ho i confiteu-ho tot junt. Reserveu-ho.
  2. Passeu les potes de pop per una paella, per la planxa o per una brasa a foc viu fins que quedin daurades. Salpebreu-les.
  3. Fregiu els ous en oli d’oliva ben calent i salpebreu-los.
  4. Serviu les potes de pop amb la samfaina i els ous ferrats.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: