Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu les llavors de cacau al robot de cuina i feu-ne farina. Poseu-la en un bol i afegiu-hi la fruita seca, el sucre de coco, la vainilla i la resta d’ingredients. Remeneu-ho i amasseu-ho.
  2. Amb aquesta massa podeu fer forma de boletes o forma tubular, i afegiu-hi les espècies que vulgueu.

NOTA

Explica la llegenda que el déu asteca Quetzacóatl (representat pels mortals com la serp emplomallada) va baixar del cel per transmetre saviesa als homes i els va portar un regal: la planta de cacau.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: