Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Enrotlleu les tires de cansalada i punxeu-les amb un escuradents. Coeu-les en una olla amb aigua, 1 h. Escorreu-les.
  2. En una paella, poseu 150 ml de salsa de soja i el gingebre ratllat. Coeu-hi la cansalada 20 min i després deixeu-la a la mateixa paella 12 h, perquè es marini.
  3. Coeu els ous, 6,5 min, i refredeu-los de seguida. Peleu-los i poseu-los a marinar amb sake, salsa de soja i mirin, 12 h.
  4. Per al brou: traieu la pell i el greix de la carcassa de pollastre i poseu-la en una olla amb aigua bullent, 10 min. Escumeu l’aigua i coeu-la 6 h a foc mitjà. Quan falti 1 h per acabar el temps, incorporeu-hi la resta dels ingredients, tallats a trossos.
  5. Per al dashi: coeu els ingredients en una olla a 80 ºC, 5 min. Coleu-ho. Coleu el brou de pollastre i barregeu-lo amb el dashi.
  6. Coeu la soja, el sake, el mirin, l’all i el gingebre uns minuts. Coleu-ho i barregeu-ho amb el brou de dashi i pollastre.
  7. Poseu el brou en una olla i, quan arrenqui el bull, afegiu-hi els fideus. Repartiu el ramen als bols i poseu en cadascun dos trossos de cansalada, mig ou marinat, una fulla d’alga nori i una mica d’alga wakame i de brots de soja.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
293CUINA portada

AQUÍ NO ES LLENÇA RES! LES MILLORS IDEES PER APROFITAR ELS ALIMENTS

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Mar Gómez i Víctor Quintillà

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: