Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Una proposta verda amb pollastre cruixent, api, nous, poma i amaniment de cava. Una opció apetible i que guanya presència en els menús de primavera gràcies al sabor únic, l'aroma fresquíssima i la polpa consistent i cruixent de les pomes.

Preparació

  1. Talleu el pollastre en daus i salpebreu-lo o afegiu-hi les herbes per a carn.
  2. Escalfeu el forn a 200 ºC. Poseu un full de paper de forn sobre la safata del forn.
  3. Agafeu tres bols. En el primer, poseu-hi la farina; en el segon, els dos ous batuts, i en el tercer, els flocs de civada. Passeu el pollastre primer per la farina, després per l'ou i finalment per la civada.
  4. Poseu el pollastre assaonat sobre el paper de forn; unteu cada tros amb una culleradeta d'oli d'oliva, i afegiu-hi les nous trossejades.
  5. Coeu-ho al forn 10 minuts fins que les peces de pollastre estiguin daurades per tot arreu.
  6. Poseu la maionesa en un bol i barregeu-la amb el cava per obtenir un amaniment fresc i afruitat. Deixeu-ho reposar a la nevera.
  7. Talleu les pomes en rodanxes o en palets, talleu l'api a trossos molt petits i col·loqueu-ho tot en un bol gran. Afegiu-hi els canonges i les panses.
  8. Barregeu l'amanida i afegiu-hi les peces de pollastre cruixent i les nous.
  9. Acabeu el plat abocant l'amaniment de cava fresc per sobre de l'amanida.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: