Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Tempereu la mantega al microones, 30 s, fins que estigui tova.
  2. Mescleu-la amb el sucre i barregeu-ho amb l'ajuda d'una vareta.
  3. Aboqueu-hi el rovell, la sal, l'essència de vainilla i la pela de llimona ratllada. Barregeu-ho bé.
  4. Tamiseu les farines i afegiu-les a la mescla anterior. Treballeu-ho amb l'ajuda d'una espàtula de goma.
  5. Feu una bola amb la massa i deixeu-la a la nevera fins que estigui freda i dura, unes 3 h.
  6. Estireu la massa entre paper de forn amb l'ajuda d'un corró, que quedi d'uns 5 mm de gruix i talleu les porcions amb forma d'estrella. Poseu-les en una safata al forn i coeu-les 15 min a 160 ºC.
  7. Deixeu refredar les galetes i decoreu-les amb la galça feta amb la mescla de sucre de llustre, la clara d'ou i unes gotes de suc de llimona.
  8. Munteu les galetes per donar forma a l'arbre.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
293CUINA portada

AQUÍ NO ES LLENÇA RES! LES MILLORS IDEES PER APROFITAR ELS ALIMENTS

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Mar Gómez i Víctor Quintillà

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: