Troba la teva recepta

Preparació

  1. Netegeu els alls tendres i traieu-ne l’arrel i la primera fulla. Talleu-los a rodelles.
  2. Talleu la botifarra a daus, sense la pell.
  3. Escateu els rogers amb cura perquè no es trenqui la carn. Feu-los un petit tall a la panxa i traieu-ne les tripes. Passeu-los una mica d’aigua perquè no hi quedin escates.
  4. Netegeu els rossinyols amb un drap humit i talleu-los si són grans.
  5. Barregeu l’oli de nous, l’oli de pinyons, els pinyons torrats, les nous trinxades, els dàtils sense pinyols i tallats a daus petits i els festucs tendres.
  6. Poseu una paella al foc amb un raig d’oli d’oliva. Poseu-hi els rossinyols i salteu-los vivament. A mitja cocció, afegiu-hi els alls tendres i la botifarra a daus. Saleu-ho.
  7. Al mateix temps, en una paella antiadherent amb un petit raig d’oli, coeu-hi a foc viu els rogers ja assaonats. Primer d’un costat i, al cap de mig minut, gireu-los i coeu-los mig minut més. La cocció ha de ser subtil perquè no quedin eixarreïts.
  8. Poseu el saltat de rossinyols al plat; al damunt, els rogers, i amaniu-ho amb una cullerada d’oli de fruits secs i un polsim de sal en escames. Serviu-ho calent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 jun

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

28 jun

Subhasta cantada de peix al Masnou

La subhasta cantada de peix és un dels sistemes de comercialització més antics. Els pescadors de...

29 jun

VI Eclipsi de Garnatxa Blanca

La Denominació d'Origen Terra Alta proposa donar la benvinguda a l'estiu amb una experiència gastronòmica...

29 jun

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto