Troba la teva recepta

Preparació

  1. Netegeu els alls tendres i traieu-ne l’arrel i la primera fulla. Talleu-los a rodelles.
  2. Talleu la botifarra a daus, sense la pell.
  3. Escateu els rogers amb cura perquè no es trenqui la carn. Feu-los un petit tall a la panxa i traieu-ne les tripes. Passeu-los una mica d’aigua perquè no hi quedin escates.
  4. Netegeu els rossinyols amb un drap humit i talleu-los si són grans.
  5. Barregeu l’oli de nous, l’oli de pinyons, els pinyons torrats, les nous trinxades, els dàtils sense pinyols i tallats a daus petits i els festucs tendres.
  6. Poseu una paella al foc amb un raig d’oli d’oliva. Poseu-hi els rossinyols i salteu-los vivament. A mitja cocció, afegiu-hi els alls tendres i la botifarra a daus. Saleu-ho.
  7. Al mateix temps, en una paella antiadherent amb un petit raig d’oli, coeu-hi a foc viu els rogers ja assaonats. Primer d’un costat i, al cap de mig minut, gireu-los i coeu-los mig minut més. La cocció ha de ser subtil perquè no quedin eixarreïts.
  8. Poseu el saltat de rossinyols al plat; al damunt, els rogers, i amaniu-ho amb una cullerada d’oli de fruits secs i un polsim de sal en escames. Serviu-ho calent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 gen

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

20 gen

Fira del Fesol 2019

A Catalunya, per Sant Antoni se celebren moltes fires, i una de les més destacades és la de Santa Pau,...

20 gen

Festa de l’Oli i l’Oliva 2019

Al gener, Ullastrell celebra una festa amb tota mena d’activitats al voltant del món de l’oli...

19-20 gen

II Mostra Internacional de Pastisseria de Sant Vicenç dels Horts

Coincidint amb la 35a Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica, Sant Vicenç dels Horts acull la...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto