Troba la teva recepta

Preparació

  1. Netegeu els alls tendres i traieu-ne l’arrel i la primera fulla. Talleu-los a rodelles.
  2. Talleu la botifarra a daus, sense la pell.
  3. Escateu els rogers amb cura perquè no es trenqui la carn. Feu-los un petit tall a la panxa i traieu-ne les tripes. Passeu-los una mica d’aigua perquè no hi quedin escates.
  4. Netegeu els rossinyols amb un drap humit i talleu-los si són grans.
  5. Barregeu l’oli de nous, l’oli de pinyons, els pinyons torrats, les nous trinxades, els dàtils sense pinyols i tallats a daus petits i els festucs tendres.
  6. Poseu una paella al foc amb un raig d’oli d’oliva. Poseu-hi els rossinyols i salteu-los vivament. A mitja cocció, afegiu-hi els alls tendres i la botifarra a daus. Saleu-ho.
  7. Al mateix temps, en una paella antiadherent amb un petit raig d’oli, coeu-hi a foc viu els rogers ja assaonats. Primer d’un costat i, al cap de mig minut, gireu-los i coeu-los mig minut més. La cocció ha de ser subtil perquè no quedin eixarreïts.
  8. Poseu el saltat de rossinyols al plat; al damunt, els rogers, i amaniu-ho amb una cullerada d’oli de fruits secs i un polsim de sal en escames. Serviu-ho calent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

08-24 mar

7è Encarxofa't

A Cambrils, al març, ens conviden a assaborir les seves carxofes, un producte de l’horta cambrilenca...

24 mar

Fira del Cítric de Xerta

Des de 2009 les poblacions de la comarca del Baix Ebre, un territori amb llarga tradició de cultiu d’arbres...

14-24 mar

2n Festival Gastronòmic Passeig de Gourmets

Del 14 al 24 de març, Passeig de Gourmets obre les portes als 18 restaurants que participen en la segona edició...

26 mar

Taller sobre els fonaments de la cuina: els llegums

Parlareu de l'àmplia varietat de llegums que tenim al nostre abast a l'hora de comprar i cuinar. Us Explicaran...

Portada CUINA 225

COM A CASA! POSEM COPENHAGUEN A TAULA

  • Celebrem els 18 anys del CUINA!
  • Una arrosseria bistronòmica (i més)

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto