Troba la teva recepta

Preparació

  1. Peleu la ceba tendra i l’all. Talleu la ceba en discos fins i l’all a làmines. Talleu els tomàquets a quarts.
  2. Escalfeu una paella mitjana a foc mitjà-alt. Assequeu els calamars amb una mica de paper absorbent i poseu-los a la paella. Afegiu-hi una mica d’oli d’oliva i deixeu-los que es daurin a foc viu 1 min per cada costat. Salpebreu-los i reserveu-los en un plat.
  3. Torneu a escalfar la paella i poseu-hi la ceba tendra. Deixeu que es dauri sense remenar-la, uns segons, i afegiu-hi les làmines d’all, les ametlles picades i una mica d’oli. Quan les làmines d’all es daurin, afegiu-hi els grans de pebre verd. Espereu 5 s i afegiu-hi el tomàquet. Abaixeu el foc i deixeu-ho coure no més d’1 min.
  4. Talleu els calamars en seccions més petites, aparteu la paella del foc i afegiu-los-hi, juntament amb el suc.
  5. Obriu la focaccia torrada sobre un plat pla. Repartiu-hi el contingut de la paella a sobre i acabeu-ho amb una mica de julivert picat.

CONSELL

La millor opció és cuinar els calamars frescos, un cop els haguem netejat. Tot i això, també el podeu congelar embolicat en paper film. Us aconsellem que eixugueu els calamars amb paper absorbent just abans de cuinar-lo.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 set

'Viu la verema' al Celler Masroig

La millor època per conèixer el món vitivinícola és, sens dubte, durant la verema. El...

20 set

Dia Mundial de la Paella

La paella s'ha convertit en la icona gastronòmica de València, i el 20 de setembre n'és el dia mundial....

21 set

Festa de la Sal 2019

Cada tercer dissabte de setembre, des de l'any 1997, l'Escala ret homenatge a dos oficis molt antics del municipi:...

21 set

Mercat de la Terra amb Peix a la Brasa

Si les iniciatives sostenibles i ecològiques són el vostre estil esteu de sort, perquè comença...

Portada 231

PA AMB TOMÀQUET REVOLUTION. CAPGIREM LA RECEPTA MÉS TRADICIONAL!

  • 'Souvenirs' gastronòmics
  • Somni d'un paisatge gastronòmic d'estiu

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto