Troba la teva recepta

Preparació

  1. Peleu la ceba tendra i l’all. Talleu la ceba en discos fins i l’all a làmines. Talleu els tomàquets a quarts.
  2. Escalfeu una paella mitjana a foc mitjà-alt. Assequeu els calamars amb una mica de paper absorbent i poseu-los a la paella. Afegiu-hi una mica d’oli d’oliva i deixeu-los que es daurin a foc viu 1 min per cada costat. Salpebreu-los i reserveu-los en un plat.
  3. Torneu a escalfar la paella i poseu-hi la ceba tendra. Deixeu que es dauri sense remenar-la, uns segons, i afegiu-hi les làmines d’all, les ametlles picades i una mica d’oli. Quan les làmines d’all es daurin, afegiu-hi els grans de pebre verd. Espereu 5 s i afegiu-hi el tomàquet. Abaixeu el foc i deixeu-ho coure no més d’1 min.
  4. Talleu els calamars en seccions més petites, aparteu la paella del foc i afegiu-los-hi, juntament amb el suc.
  5. Obriu la focaccia torrada sobre un plat pla. Repartiu-hi el contingut de la paella a sobre i acabeu-ho amb una mica de julivert picat.

CONSELL

La millor opció és cuinar els calamars frescos, un cop els haguem netejat. Tot i això, també el podeu congelar embolicat en paper film. Us aconsellem que eixugueu els calamars amb paper absorbent just abans de cuinar-lo.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 jun

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

28 jun

Subhasta cantada de peix al Masnou

La subhasta cantada de peix és un dels sistemes de comercialització més antics. Els pescadors de...

29 jun

VI Eclipsi de Garnatxa Blanca

La Denominació d'Origen Terra Alta proposa donar la benvinguda a l'estiu amb una experiència gastronòmica...

29 jun

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto