Troba la teva recepta

Preparació

  1. Peleu la ceba tendra i l’all. Talleu la ceba en discos fins i l’all a làmines. Talleu els tomàquets a quarts.
  2. Escalfeu una paella mitjana a foc mitjà-alt. Assequeu els calamars amb una mica de paper absorbent i poseu-los a la paella. Afegiu-hi una mica d’oli d’oliva i deixeu-los que es daurin a foc viu 1 min per cada costat. Salpebreu-los i reserveu-los en un plat.
  3. Torneu a escalfar la paella i poseu-hi la ceba tendra. Deixeu que es dauri sense remenar-la, uns segons, i afegiu-hi les làmines d’all, les ametlles picades i una mica d’oli. Quan les làmines d’all es daurin, afegiu-hi els grans de pebre verd. Espereu 5 s i afegiu-hi el tomàquet. Abaixeu el foc i deixeu-ho coure no més d’1 min.
  4. Talleu els calamars en seccions més petites, aparteu la paella del foc i afegiu-los-hi, juntament amb el suc.
  5. Obriu la focaccia torrada sobre un plat pla. Repartiu-hi el contingut de la paella a sobre i acabeu-ho amb una mica de julivert picat.

CONSELL

La millor opció és cuinar els calamars frescos, un cop els haguem netejat. Tot i això, també el podeu congelar embolicat en paper film. Us aconsellem que eixugueu els calamars amb paper absorbent just abans de cuinar-lo.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Taller 'Cuina fàcil de primavera'

Les noves temporades s'han d'aprofitar per cuinar noves receptes o per tornar a plats deliciosos que trobàvem...

25 abr

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

25 abr

Taller 'Menú fruiter: receptes dolces i salades amb fruites'

Les fruites són riques en vitamines, aigua, fibra, i són naturalment dolces, de manera que ens poden...

25 abr

Sopars a 4 mans al Divinum de Girona

El restaurant Divinum, a Girona, organitza durant el mes d'abril una sèrie de sopars amb 4 dels millors xefs...

Portada 226

BOJOS PER LES PATATES FREGIDES!

  • Esmorzars de forquilla
  • Sense res que hi sobri, sense res que hi falti

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto