Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Retireu la polpa d'un alvocat madur, afegiu-hi una cullerada d'oli d'oliva, una mica de sal i pebre i piqueu-ho tot amb l'ajuda d'una forquilla fins a obtenir una pasta homogènia.
  2. Amb l'ajuda d'un pelador, traieu unes làmines de formatge Emmentaler AOP.

  3. Per muntar el sandvitx, utilitzeu dues llesques de pa de tipus brioix, unteu-ho amb una mica de la crema d'alvocat, afegiu-hi unes cullerades de carn de cranc i acabeu-ho amb les làmines de formatge Emmentaler AOP i una mica de cibulet picat.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: