Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Piqueu el porro i la pastanaga i lamineu els xiitakes. Sofregiu-ho amb la mitja culleradeta d’oli de sèsam, una cullerada d’aigua i el vi d’arròs. Deixeu que s’evapori l’alcohol i es concentrin els sabors.
  2. Afegiu-hi 1,5 litres d’aigua, el tofu tallat a quadrats petits i el trosset de kombu i deixeu-ho coure a foc lent.
  3. Afegiu-hi una cullerada de salsa tamari i, a l’últim moment, diluïu-hi, amb una mica de brou calent, una cullerada de mugi miso, incorporant-lo a la sopa.
  4. Per acabar i ja fora del foc, ratlleu el gingebre i escorreu-ho per treure-li el suc i afegiu-ho a la sopa.
  5. Poseu uns créixens al fons del bol i serviu-hi la sopa a sobre.

CONSELL

La primavera també és un bon temps per prendre sopes de miso. Només cal tenir en compte que les hem de fer d’acord amb l’estació, lleugeres, mineralitzants i que ens ajudin a desintoxicar i a mobilitzar l’energia que hem acumulat durant l’hivern.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: