Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Talleu cada cuixa en tres trossos (jo el que faig és separar el pernilet i la contracuixa la parteixo en dos).
  2. Tireu un raig d'oli de sèsam i un raig d'oli d'oliva en el tagín. Salpebreu el pollastre i enrossiu-lo per tots els costats. Un cop daurat, reserveu-lo.
  3. Talleu la ceba a la juliana. Retireu una mica d'oli del tagín si fos necessari i sofregiu la ceba durant uns minuts a foc lent. Quan sigui transparent, afegiu-hi totes les espècies i remeneu-ho.
  4. Incorporeu-hi de nou el pollastre i les pastanagues pelades. Cobriu-ho amb aigua i deixeu-ho coure tapat a foc lent durant 1 h.
  5. Passat el temps, retireu tot el líquid de la cocció. Poseu-ho en un cassó i reduïu-lo juntament amb la mel. Deixeu que es concentri bé per obtenir una salsa amb una textura com de xarop.
  6. Mentrestant, talleu els carbassons en bastons i poseu-los al tagín.
  7. Torreu les ametlles i els anacards en una paella amb un raig d'oli d'oliva. Un cop torrats, afegiu-los al tagín i regueu-ho amb la salsa. Tapeu-ho i deixeu que tot cogui junt 5 min més.

Podeu servir aquest tagín de pollastre acompanyat de cuscús, arròs blanc o quinoa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 mai

Fonaments de la cuina: fruites i verdures

Amb la primavera arriben les fruites més vermelloses i amb més antioxidants: maduixes, cireres, albercocs,...

24 mai

Taller de cuina amb algues

Les algues són una font excepcional d'oligoelements, vitamines i minerals que ens ajuden a depurar l'organisme....

24 mai

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

24 mai

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto