Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una olla amb aigua freda, coeu els peus, la ceba, les herbes, el pebre i el vi, 2 h i 30 min. Espereu que es refredi i desosseu els peus.
  2. Per al farciment: feu un sofregit de ceba. Netegeu i peleu les gambes, traieu-los la tripa. Coeu-les, volta i volta, amb el sofregit de ceba.
  3. Poseu un bon tros de plàstic film dins d’un motlle rectangular. Repartiu-hi una capa de peus de porc, amb la pell a sota, una capa de sofregit de ceba i gambes, un altra capa de peus de porc, una capa de sofregit, i una altra capa de peus de porc, amb la pell a sobre.
  4. Emboliqueu-la amb film i poseu-hi un pes a sobre. Deixeu-la a la nevera tota la nit. Abans de servir-la, talleu-la a llesques de 2 cm de gruix. Marqueu els talls en una planxa calenta.
  5. Serviu-ho amb enciams, cirerols, olivada i pastanaga ratllada, amanit amb balsàmic. 

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: