Troba la teva recepta

Preparació

  1. Buideu els tomàquets amb l’ajut d’una cullera o d’un ganivet que no talli massa.
  2. Talleu la base dels tomàquets, per aconseguir que s’aguantin dempeus.
  3. Poseu-los de cap per avall, sobre un paper absorbent, perquè vagin perdent l’aigua.
  4. Barregeu la tonyina amb la maionesa i l’orenga en un plat fondo, amb l’ajuda d’una forquilla.
  5. Farciu els tomàquets amb la barreja.
  6. Talleu ben petit l’enciam amb un ganivet o unes tisores escolars.
  7. En un plat, col·loqueu una base d’enciam, amanit amb oli i sal. Per sobre, poseu-hi els tomàquets.
  8. Talleu a bastonets la pastanaga, l’api i el carbassó. Si cal, demaneu ajuda a un adult per fer-ho.
  9. Claveu a la part superior dels tomàquets uns quants bastonets de pastanaga, d’api i de carbassó, perquè quedi en forma de punky.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 jul

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

19 jul

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

20 jul

Capvespres a Món Sant Benet 2018

Sant Benet té memòria. Sota les seves pedres s’amaguen històries sorprenents que val la pena...

20 jul

Contalles del Delta

MónNatura Delta de l’Ebre proposa una activitat especial per als vespres d’aquest estiu, fins...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto