Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per al praliné d’avellana: poseu les avellanes en una safata al forn, a 200 ºC, 8 min. Traieu-les i poseu-les a foc suau en un cassó, amb l’oli de gira-sol. Afegiu-hi la meitat del sucre, sense deixar-ho de remenar, mentre es va fonent.
  2. Poseu l’altra meitat del sucre al cassó i remeneu-ho fins que us quedi un caramel ataronjat. Ràpidament, poseu aquesta massa en una safata amb paper de forn i deixeu que es refredi. Quan estigui freda, treballeu-la bé, fins que quedi una pasta densa.
  3. Per al torró: foneu la xocolata al microones, afegiu-hi el praliné i la sal. Mescleu-ho. Trenqueu les galetes Nuria Mediterrània (no feu servir les molles) i barregeu-les amb els pinyons i amb la mescla de xocolata i praliné.
  4. Esteneu la mescla en un motlle i poseu-hi dues galetes senceres com a decoració.
  5. Deixeu refredar el torró 5 h i desemmotlleu-lo.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 jun

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

28 jun

Subhasta cantada de peix al Masnou

La subhasta cantada de peix és un dels sistemes de comercialització més antics. Els pescadors de...

29 jun

VI Eclipsi de Garnatxa Blanca

La Denominació d'Origen Terra Alta proposa donar la benvinguda a l'estiu amb una experiència gastronòmica...

29 jun

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto