Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per al praliné d’avellana: poseu les avellanes en una safata al forn, a 200 ºC, 8 min. Traieu-les i poseu-les a foc suau en un cassó, amb l’oli de gira-sol. Afegiu-hi la meitat del sucre, sense deixar-ho de remenar, mentre es va fonent.
  2. Poseu l’altra meitat del sucre al cassó i remeneu-ho fins que us quedi un caramel ataronjat. Ràpidament, poseu aquesta massa en una safata amb paper de forn i deixeu que es refredi. Quan estigui freda, treballeu-la bé, fins que quedi una pasta densa.
  3. Per al torró: foneu la xocolata al microones, afegiu-hi el praliné i la sal. Mescleu-ho. Trenqueu les galetes Nuria Mediterrània (no feu servir les molles) i barregeu-les amb els pinyons i amb la mescla de xocolata i praliné.
  4. Esteneu la mescla en un motlle i poseu-hi dues galetes senceres com a decoració.
  5. Deixeu refredar el torró 5 h i desemmotlleu-lo.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 gen

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

20 gen

Fira del Fesol 2019

A Catalunya, per Sant Antoni se celebren moltes fires, i una de les més destacades és la de Santa Pau,...

20 gen

Festa de l’Oli i l’Oliva 2019

Al gener, Ullastrell celebra una festa amb tota mena d’activitats al voltant del món de l’oli...

19-21 gen

Festa de Sant Sebastià 2019

La Festa de Sant Sebastià és una tradició molt arrelada al Pont de Suert. Els bons àpats protagonitzen...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto