Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al praliné d’avellana: poseu les avellanes en una safata al forn, a 200 ºC, 8 min. Traieu-les i poseu-les a foc suau en un cassó, amb l’oli de gira-sol. Afegiu-hi la meitat del sucre, sense deixar-ho de remenar, mentre es va fonent.
  2. Poseu l’altra meitat del sucre al cassó i remeneu-ho fins que us quedi un caramel ataronjat. Ràpidament, poseu aquesta massa en una safata amb paper de forn i deixeu que es refredi. Quan estigui freda, treballeu-la bé, fins que quedi una pasta densa.
  3. Per al torró: foneu la xocolata al microones, afegiu-hi el praliné i la sal. Mescleu-ho. Trenqueu les galetes Nuria Mediterrània (no feu servir les molles) i barregeu-les amb els pinyons i amb la mescla de xocolata i praliné.
  4. Esteneu la mescla en un motlle i poseu-hi dues galetes senceres com a decoració.
  5. Deixeu refredar el torró 5 h i desemmotlleu-lo.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: