Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Triangles de pasta fullada
Triangles de pasta fullada
  1. Talleu la massa de pasta fullada en quadrats i col·loqueu-los en una font.
  2. Talleu les pomes en daus i escalfeu-los en una paella, amb una cullerada d'aigua i molta canyella, fins que s'estovin.
  3. Afegiu-hi el xarop d'auró i la pasta d'ametlles al gust per endolcir la compota.
  4. Farciu cadascun dels quadradets de pasta fullada amb la compota i tanqueu-los formant-ne uns triangles.
  5. Fornegeu-ho 30 minuts.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: