Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Triangles de pasta fullada
Triangles de pasta fullada
  1. Talleu la massa de pasta fullada en quadrats i col·loqueu-los en una font.
  2. Talleu les pomes en daus i escalfeu-los en una paella, amb una cullerada d'aigua i molta canyella, fins que s'estovin.
  3. Afegiu-hi el xarop d'auró i la pasta d'ametlles al gust per endolcir la compota.
  4. Farciu cadascun dels quadradets de pasta fullada amb la compota i tanqueu-los formant-ne uns triangles.
  5. Fornegeu-ho 30 minuts.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: