Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu una olla a bullir amb aigua i sal.
  2. Quan arrenqui el bull, tireu-hi el bou de mar i bulli-ho 5-7 min. Traieu-lo i poseu-lo en aigua i gel. Peleu-lo delicadament.
  3. Peleu la ceba, escaldeu i peleu el tomàquet, i renteu els dos pebrots. Talleu les quatre hortalisses a daus petits.
  4. Piqueu la carn de bou de mar i afegiu-la a les verdures. Amaniu tot el conjunt amb un xic de sal, vinagre i un bon raig d’oli.
  5. Ompliu els vol-au-vents al final.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: