Troba la teva recepta

Preparació

  1. Preescalfeu el forn a 240 ºC.
  2. Poseu en el got la xocolata en trossos grans i ratlleu-la programant 20 s, a velocitat progressiva 5-10.
  3. Incorporeu-hi la mantega i programeu 3 min a 80 ºC, velocitat 2. 
  4. Afegiu-hi els ous, els rovells i el sucre.
  5. Barregeu-ho programant 30 s a velocitat 3.
  6. Finalment, afegiu-hi la farina i programeu 15 s a velocitat 3.
  7. Col·loqueu la barreja en motlles individuals prèviament greixats o motlles de silicona (de 6 cm de diàmetre i 4 cm d'alt, aproximadament).
  8. Introduïu-los al forn durant 7 min.
  9. Traieu-los del forn, desemmotlleu-los i serviu-los immediatament.
  10. Ha de quedar fet per fora i la xocolata fosa per dins.

Suggeriment:

També podeu utilitzar motlles de magdalenes, en aquest cas el temps de fornejat serà de 5 min. Podeu servir-lo acompanyat d'una bola de gelat.

Més receptes amb Xocolata

Brownie Vegana

Brownie

Per Kombu (Sant Cugat)

Mousse de xocolata Ràpida i senzilla

Mousse de xocolata

Per Ada Parellada

20 minuts

Xocolata negra Vegetariana

Torró de xocolata

Per Ada Parellada

15 minuts

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 jul

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

25 jul

Capvespres a Món Sant Benet 2018

Sant Benet té memòria. Sota les seves pedres s’amaguen històries sorprenents que val la pena...

26 jul

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

27 jul

Contalles del Delta

MónNatura Delta de l’Ebre proposa una activitat especial per als vespres d’aquest estiu, fins...

Portada 218

BRUNCH MEDITERRANI: RECEPTES PER VIATJAR DE GRÈCIA AL MARROC

  • El Penedès que empeny
  • El gran restaurant d'hotel rejoveneix

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto