Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Casa Fiero, una aposta segura

L'interior de Casa Fiero

L'interior de Casa Fiero

Casa Fiero és el nou projecte del xef Víctor Ródenas i els germans Marc i Ignasi García i Xavier Moragas, que, després de l'èxit de Maleducat, al barri de Sant Antoni, ha fet una proposta més personal, fruit de l'experiència a les cuines de Via Veneto i Roca Moo. Aquí, aposten per una cuina honesta, centrada en el producte i pensada per compartir sense presses, en un local que ens transporta als anys 70. 

A Casa Fiero, podem degustar des d'unes braves o una ensaladilla russa fins a plats més elaborats, com el cru de ventresca, el bistec tàrtar amb orella, les navalles i els fideus a la cassola. Una carta que també inclou suggeriments que varien segons la temporada i la creativitat del xef.

Víctor Ródenas i els germans Marc i Ignasi García i Xavier Moragas

L'espai, dissenyat per Cristina Carulla Studio, combina tradició i modernitat amb un interiorisme càlid i elegant, i una barra central on preparen els còctels, amb opcions sense alcohol perquè tothom pugui tastar-los. I és que Casa Fiero és un lloc pensat per gaudir d'una cuina de confort amb algun toc creatiu, per compartir i per sentir-se com a casa. Un refugi gastronòmic amb ànima, on cada detall parla de cuina, de caràcter i de passió pel bon menjar.

I els vins?

A Casa Fiero són ambiciosos amb els vins. Acaben d'obrir amb prop de 200 referències i encara en volen més, explica Marc García, un dels propietaris i responsable dels vins en aquest nou restaurant. Són conscients que el celler supera amb escreix les dimensions del restaurant, però, com que és un barri molt eclèctic, volen assegurar que tothom que entri per la porta trobi el seu vi i això ho aconsegueixen amb una carta extensa. 

unnamed (1)

A diferència del Maleducat, en què treballen amb petits productors –molts d'ells desconeguts– i amb una gran presència de vins de mínima intervenció, a Casa Fiero han apostat, sobretot, per marques i cellers consolidats i de trajectòria llarga que conviuen en harmonia amb propostes més arriscades i trencadores. Això sí, en tots els casos s'ha prioritzat la qualitat i també les últimes tendències vinícoles que passen per donar molta importància a l'origen, a la varietat i a les elaboracions que deixen que la fruita s'expressi minimitzant la presència de la fusta, per exemple. 

També hi ha espai per alguns clàssics i per als còctels –alguns, sense alcohol. I per als que no gosen demanar una ampolla, la carta també recull l'opció de copes, amb tres referències de blancs, tres de negres, dues d'escumosos, una de vi brisat i una de rosat. De nou, perquè tothom trobi el que busca.

  • Casa Fiero
  • Londres, 89. Barcelona.
  • Preu mitjà: 45 euros (sense begudes).

 

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
293CUINA portada

AQUÍ NO ES LLENÇA RES! LES MILLORS IDEES PER APROFITAR ELS ALIMENTS

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Mar Gómez i Víctor Quintillà

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: