A l'entresol de la majestuosa Casa Sayrach, una joia del modernisme barceloní a l’Eixample, La Dama s'ha convertit en un referent de la gastronomia sofisticada amb una proposta renovada que combina producte de temporada, tècnica contemporània i una cocteleria d’autor que val molt la pena descobrir.
A la carta, ens proposen un viatge per la cuina francesa, italiana i catalana, on brillen plats com l'steak tàrtar amb ou de guatlla, la carbonara de calamar a la Sayrach, els excel·lents i sorprenents porros rostits, els tortelli de ricotta o l'estrella del restaurant: el wellington de magret d'ànec amb tòfona i bolets, que no us podeu perdre.
Renovant els còctels
La gran novetat d’aquesta temporada a la Dama ha estat l’arribada d’Andrea Civettini com a nou Bar Manager. Amb experiència en ciutats com Sídney, Toronto i Barcelona, Civettini ha format part del Paradiso, considerat el millor bar del món el 2022.
El seu enfocament sensorial i experimental converteix cada còctel en una experiència gastronòmica i a la nova carta de còctels, creada conjuntament amb l’equip de La Dama, reinterpreta clàssics amb un toc sorprenent: Bubba Paloma (una versió del Paloma amb un inesperat sabor a xiclet), Lip Citrus (reinterpretació cítrica i refrescant del Cosmopolitan) o Not Bloody Likely (un Bloody Mary reinventat amb el caràcter de La Dama) en son bons exemples.
- La Dama
- Av. Diagonal 423-425. Barcelona.
- Preu mitjà: 70 euros