En un panorama gastronòmic en constant evolució, Embat es manté com un far de coherència i autenticitat. Va obrir portes el 2007, amb el xef Santi Rebés i Marta Przywarska al capdavant, i acaba de celebrar 18 anys de trajectòria fidel a una filosofia que combina tècnica, sensibilitat mediterrània i respecte pel producte.
La proposta culinària d'Embat es vertebra al voltant d'una carta que s'adapta al ritme de les estacions i al mercat, amb una proposta de menú que, per 39 euros, és una manera perfecta de descobrir l'univers gastronòmic de Rebés: plats que combinen tradició i contemporaneïtat, amb un equilibri entre sofisticació i proximitat.
Alguns exemples: arròs de gamba vermella amb fonoll, vedella amb parmentier de patata i salsa de vi negre, caneló de tres carns amb beixamel, croqueta de porro i lacón… I les postres, que són un altre punt fort de la casa, amb creacions com el pastís de formatge, el flam, el pijama o la proposta de xocolata; totes, fruit de l'experiència que va adquirir Rebés a l'Espai Sucre.
Presenten tot això en un ambient acollidor, discret, sense estridències, amb un servei proper i atent que us farà sentir com a casa, i podreu gaudir d'un homenatge a la cuina mediterrània contemporània, a la temporalitat i al plaer de menjar bé. Perquè aquí reivindiquen la senzillesa i demostren que l'emoció gastronòmica pot néixer dels petits detalls i del compromís amb el sabor.
- Embat
- Mallorca, 304. Barcelona.
- Preu mitjà: 40 euros (sense begudes).