Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Embat, cuina honesta al cor de l'Eixample

La sala de l'Embat

La sala de l'Embat

En un panorama gastronòmic en constant evolució, Embat es manté com un far de coherència i autenticitat. Va obrir portes el 2007, amb el xef Santi Rebés i Marta Przywarska al capdavant, i acaba de celebrar 18 anys de trajectòria fidel a una filosofia que combina tècnica, sensibilitat mediterrània i respecte pel producte. 

20250920 142044

La proposta culinària d'Embat es vertebra al voltant d'una carta que s'adapta al ritme de les estacions i al mercat, amb una proposta de menú que, per 39 euros, és una manera perfecta de descobrir l'univers gastronòmic de Rebés: plats que combinen tradició i contemporaneïtat, amb un equilibri entre sofisticació i proximitat. 

Alguns exemples: arròs de gamba vermella amb fonoll, vedella amb parmentier de patata i salsa de vi negre, caneló de tres carns amb beixamel, croqueta de porro i lacón… I les postres, que són un altre punt fort de la casa, amb creacions com el pastís de formatge, el flam, el pijama o la proposta de xocolata; totes, fruit de l'experiència que va adquirir Rebés a l'Espai Sucre. 

Mandonguilles de l'Embat

Presenten tot això en un ambient acollidor, discret, sense estridències, amb un servei proper i atent que us farà sentir com a casa, i podreu gaudir d'un homenatge a la cuina mediterrània contemporània, a la temporalitat i al plaer de menjar bé. Perquè aquí reivindiquen la senzillesa i demostren que l'emoció gastronòmica pot néixer dels petits detalls i del compromís amb el sabor.

  • Embat
  • Mallorca, 304. Barcelona.
  • Preu mitjà: 40 euros (sense begudes).

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
293CUINA portada

AQUÍ NO ES LLENÇA RES! LES MILLORS IDEES PER APROFITAR ELS ALIMENTS

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Mar Gómez i Víctor Quintillà

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: