Quatre volums
La col·lecció 'Superxefs, a la cuina!' s'ha dividit en quatre volums, un per cada estació de l'any, per posar en valor la importància dels productes de cada temporada. El tercer, que trobareu el 26 i 27 de desembre al quiosc, inclou les millors receptes d'estiu. Així, els futurs xefs es podran estrenar sorprenent la família amb les seves primeres receptes.
El darrer volum de la col·lecció, dedicat a la tardor, es publicarà el cap de setmana del 2 de gener.
Aquest volum, a més, vindrà acompanyat d'un regal: un Stick Hello Pop Corn
Els consells de l'Ada
Les receptes, consells i trucs de 'Superxefs, a la cuina!' són obra d'Ada Parellada, una cuinera que els lectors del CUINA coneixen molt bé. Seguint la tradició familiar, és la xef del restaurant Semproniana de Barcelona i la seva passió per la cuina va molt més enllà de posar-se darrere els fogons. De fet, imparteix tallers i conferències, i és l'autora del blog Semproniana del web del CUINA.
COM ACONSEGUIR LA COL·LECCIÓ
Podreu obtenir el tercer volum de 'Superxefs, a la cuina!' des del dissabte 26 de desembre, per un preu de 9,95 € més el cupó del dia de 'La Vanguardia'. El darrer volum es podrà aconseguir igualment al quiosc el 2 de gener.
Podreu obtenir el tercer volum de 'Superxefs, a la cuina!' des del dissabte 26 de desembre, per un preu de 9,95 € més el cupó del dia de 'La Vanguardia'. El darrer volum es podrà aconseguir igualment al quiosc el 2 de gener.