Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Rússia, a la cuina dels Superxefs

Al volum d'Estiu de 'Superxefs, a la cuina!' aprendran a preparar ensalada russa

Amanida Russavang

Amanida Russavang

Té hortalisses, té llegums i és superfresca. I, per si això fós poc, és facilíssima de preparar. Tant, que els més petits de casa s'ho passaran bomba, i aprendran a fer un plat que, tot i que no és d'origen rus, els farà volar la imaginació cap a l'altra banda del continent europeu. Gràcies a les receptes de 'Superxefs, a la cuina!', ells mateixos podran preparar menjar saludable mentre es diverteixen d'allò més. És el cas d'aquesta ensalada russa, que trobareu al tercer lliurament de la col·lecció del CUINA i 'La Vanguardia', a partir del dissabte 26, al quiosc, per 9,95 €.

Quatre volums
La col·lecció 'Superxefs, a la cuina!' s'ha dividit en quatre volums, un per cada estació de l'any, per posar en valor la importància dels productes de cada temporada. El tercer, que trobareu el 26 i 27 de desembre al quiosc, inclou les millors receptes d'estiu. Així, els futurs xefs es podran estrenar sorprenent la família amb les seves primeres receptes.

El darrer volum de la col·lecció, dedicat a la tardor, es publicarà el cap de setmana del 2 de gener.

Aquest volum, a més, vindrà acompanyat d'un regal: un Stick Hello Pop Corn

Els consells de l'Ada

Les receptes, consells i trucs de 'Superxefs, a la cuina!' són obra d'Ada Parellada, una cuinera que els lectors del CUINA coneixen molt bé. Seguint la tradició familiar, és la xef del restaurant Semproniana de Barcelona i la seva passió per la cuina va molt més enllà de posar-se darrere els fogons. De fet, imparteix tallers i conferències, i és l'autora del blog Semproniana del web del CUINA. 


COM ACONSEGUIR LA COL·LECCIÓ
Podreu obtenir el tercer volum de 'Superxefs, a la cuina!' des del dissabte 26 de desembre, per un preu de 9,95 € més el cupó del dia de 'La Vanguardia'. El darrer volum es podrà aconseguir igualment al quiosc el 2 de gener.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: