Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Tot i que la tempura es diu que van ser els monjos portuguesos que la van dur al Japó, aquests són els que se n'han apropiat la creació. Consisteix a passar aliments (vegetals, bolets, marisc o peix) per una massa líquida de farina i aigua freda i fregir-los en oli roent. Se solen acompanyar amb pickels o nap ratllat. Però el gran acompanyament és la salsa de tempura. S'elabora amb una tassa d'aigua que es fa bullir, i s'hi afegeix una quarta part d'una tassa de mirin o sake, una quarta part de tamari, gingebre, mel d'arròs i pols de bonítol. Es cou 2 min i s'hi afegeix julivert picat. És una recepta senzilla, però si no us hi atreviu o no teniu temps d'elaborar-la, als supermercats de productes asiàtics en trobareu de feta.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: