Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Aquesta llaminadura nadalenca és un massapà convencional, amb pela de llimona raspada, enriquit amb més rovells d’ou i amb un suplement de sucre que permet, un cop tallada en barres la massa rectangular reposada, daurar-ne les cares amb un cremador, donant-los un color més fosc, en espolsar-hi més sucre. D’origen modern i probablement àrab, en ser un derivat del massapà, aquest fet explicaria que ni aquesta varietat ni la de Xixona no figurin entre les tretze postres tradicionals del Nadal.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: