Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Semiconserva de la col blanca, molt popular a Europa Central, la sauerkraut (‘col agra’), es fa deixant fermentar espontàniament la verdura crua, triturada i masegada, en el seu suc, amb sal i, opcionalment, baies de ginebró i llavors de comí. Després de dues setmanes en un lloc tebi, es deixa reposar en un lloc fred dues setmanes més. És un preparat d’hivern i se sol cuinar amb vi blanc i patates, per servir-lo amb derivats de porc i mostassa. La fermentació, feta pels Lactobacillus, en millora les propietats dietètiques de la col i es recomana consumir-la crua.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: