Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Talleu el bonítol a daus. Si teniu un bonítol sencer, talleu-ne un llom que faci aproximament 150 g.
  2. En un bol de vidre poseu-hi els daus de bonítol.
  3. Piqueu la fruita seca i poseu-la dins del bol. Després l’oli, que ha de cobrir els daus de tonyina. Després poseu-hi el vinagre i també l’all aixafat. Tot ha d’estar junt perquè marini dues hores.
  4. Mentre el bonítol marina, comenceu a tallar les verdures. La quantitat que en fareu servir serà al vostre gust. Comenceu per la mongeta tendra. Traieu-ne les puntes. Després feu trossos de la remolatxa i traieu-los la pell. Feu trossos també de la col llombarda.
  5. Traieu la pela dels tomàquets.
  6. Els tomàquets i la col llombarda han de quedar crus, però la resta de les verdures, la remolatxa i la mongeta tendra, coeu-les al microones 4 minuts a temperatura màxima. Abans de posar-les-hi poseu-hi un pensament de sal i tapeu-les amb paper film.
  7. Després d’haver-les passat pel microones, salteu-les en una paella, que haureu col·locat al foc prèviament perquè s’escalfi (sense oli). Després poseu-hi el bonítol ja marinat durant dues hores.
  8. A l’hora de saltar-ho tot plegat, feu servir el temps de cocció que desitgeu. És a dir, si us agrada que quedi cru, saltegeu-ho poc temps. Si us agrada més fet, coeu-ho més temps.
  9. Emplateu-ho sense l’all, que traureu després del saltejat.
  10. Ara és el moment de tallar a daus el formatge Neu del Cadí. Col·loqueu-los per sobre l’emplatat i, per últim, afegiu-hi unes fulles petites de farigola i un raig d’oli.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

29 jun

Els peixos 'oblidats': cicle de sopars al Museu Marítim

Quantes vegades trobeu rajada a la carta d’un restaurant? Heu cuinat mai una moixina? Teniu clar què...

01-30 jun

VIII Campanya dels Fideus a la Cassola de Tossa

Els fideus a la cassola són un plat que ha estat sempre present a les cuines de Tossa de Mar. Cada casa elaborava...

01-30 jun

Jornades gastronòmiques de la clova de l'Estartit

L’Estartit vol retre un homenatge a la cuina marinera, i aquest mes de juny organitza les jornades gastronòmiques...

01-30 jun

Jornades de l'Arròs d'Amposta

Si us cal una excusa per visitar les Terres de l’Ebre, les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto