Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Talleu el bonítol a daus. Si teniu un bonítol sencer, talleu-ne un llom que faci aproximament 150 g.
  2. En un bol de vidre poseu-hi els daus de bonítol.
  3. Piqueu la fruita seca i poseu-la dins del bol. Després l’oli, que ha de cobrir els daus de tonyina. Després poseu-hi el vinagre i també l’all aixafat. Tot ha d’estar junt perquè marini dues hores.
  4. Mentre el bonítol marina, comenceu a tallar les verdures. La quantitat que en fareu servir serà al vostre gust. Comenceu per la mongeta tendra. Traieu-ne les puntes. Després feu trossos de la remolatxa i traieu-los la pell. Feu trossos també de la col llombarda.
  5. Traieu la pela dels tomàquets.
  6. Els tomàquets i la col llombarda han de quedar crus, però la resta de les verdures, la remolatxa i la mongeta tendra, coeu-les al microones 4 minuts a temperatura màxima. Abans de posar-les-hi poseu-hi un pensament de sal i tapeu-les amb paper film.
  7. Després d’haver-les passat pel microones, salteu-les en una paella, que haureu col·locat al foc prèviament perquè s’escalfi (sense oli). Després poseu-hi el bonítol ja marinat durant dues hores.
  8. A l’hora de saltar-ho tot plegat, feu servir el temps de cocció que desitgeu. És a dir, si us agrada que quedi cru, saltegeu-ho poc temps. Si us agrada més fet, coeu-ho més temps.
  9. Emplateu-ho sense l’all, que traureu després del saltejat.
  10. Ara és el moment de tallar a daus el formatge Neu del Cadí. Col·loqueu-los per sobre l’emplatat i, per últim, afegiu-hi unes fulles petites de farigola i un raig d’oli.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 set

Mercat de la Terra de Slow Food

Aquest mes de setembre torna el Mercat de la Terra de Slow Food, que s’ha consolidat com un espai de trobada...

23 set

3a Fira Gastronòmica del Geoparc

El Geoparc de la Catalunya Central celebra des de fa tres anys la seva fira gastronòmica, una proposta que...

23 set

Cicle Enocultura't al Mas Comtal

És temps de verema a les vinyes catalanes i els pagesos van per feina. L’enologia forma part de la cultura...

23-24 set

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto