Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Talleu la pasta brick en quadrats de 5 x 5 cm. Peleu la pera i talleu-la a daus menuts. Talleu una part del camembert a daus.
  2. Munteu els paquets: al mig de la pasta brick poseu el dau de formatge i, a sobre, els dauets de pera. Tanqueu els paquets i pinteu-los amb ou batut perquè brillin i perquè quedin els paquets segellats.
  3. Col·loqueu els paquets en una safata i introduïu-los al forn, preescalfat, 5 min a 180 ºC.
  4. Mentrestant, feu una salsa de camembert, simplement triturant la resta del camembert amb la nata líquida ben calenta.
  5. Muntatge: en el platet de l’aperitiu, poseu en la base la salsa de camembert, a sobre unes fulles d’espinacs tendres i al damunt el paquet de camembert i pera. Es pot acabar el plat amb unes línies de reducció de vinagre de Mòdena, que podeu fer vosaltres mateixos deixant-lo coure lentament amb una mica de sucre fins que agafi una textura de caramel. També la podeu comprar ja feta en comerços especialitzats.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

18 oct

El cistell de tardor d'A Taula

Tasta la tardor és una de les moltes activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu X aniversari. En...

20 oct

VIII Mercat de Mercats

Entre els dies 20 i 22 d’octubre, l’avinguda de la Catedral s’omple de gastronomia i productes...

21 oct

Vermut Solidari de tardor

Aquesta tardor, el Vermut Solidari estrena ubació, el Castell de Montjuïc de Barcelona. Es tracta d'un...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto