Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Talleu la pasta brick en quadrats de 5 x 5 cm. Peleu la pera i talleu-la a daus menuts. Talleu una part del camembert a daus.
  2. Munteu els paquets: al mig de la pasta brick poseu el dau de formatge i, a sobre, els dauets de pera. Tanqueu els paquets i pinteu-los amb ou batut perquè brillin i perquè quedin els paquets segellats.
  3. Col·loqueu els paquets en una safata i introduïu-los al forn, preescalfat, 5 min a 180 ºC.
  4. Mentrestant, feu una salsa de camembert, simplement triturant la resta del camembert amb la nata líquida ben calenta.
  5. Muntatge: en el platet de l’aperitiu, poseu en la base la salsa de camembert, a sobre unes fulles d’espinacs tendres i al damunt el paquet de camembert i pera. Es pot acabar el plat amb unes línies de reducció de vinagre de Mòdena, que podeu fer vosaltres mateixos deixant-lo coure lentament amb una mica de sucre fins que agafi una textura de caramel. També la podeu comprar ja feta en comerços especialitzats.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

25 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

26 ago

Petits grangers

La Fageda obre les seves portes als més menuts per tal d’apropar el món de l’agricultura...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto