Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per a les hamburgueses: en un bol, barregeu tots els ingredients. Salpebreu-ho.
  2. Formeu les hamburgueses.
  3. En una paella amb una mica d’oli d’oliva, coeu les hamburgueses a foc mitjà, volta i volta, fins que estiguin daurades.
  4. Per al bròquil amb espècies: extraieu la part superior del bròquil i talleu-ne la tija, aconseguint que semblin arbrets. Si són molt grossos, talleu-los per la meitat.
  5. Poseu una olla amb aigua al foc. Quan bulli, afegiu-hi el bròquil i coeu-lo 2 min, a foc fort.
  6. Coleu el bròquil i submergiu-lo immediatament en aigua freda.
  7. Peleu la ceba i piqueu-la.
  8. En una paella a foc mitjà amb l’oli d’oliva, coeu la ceba, 1 min. Afegiu-hi les espècies 30 s més tard. Afegiu-hi el bròquil i salteu-lo 2 min. Saleu-ho.

MUNTATGE

  1. Torreu la part interior dels panets amb llavors en una planxa a foc fort, fins que estiguin ben marcats.
  2. A la base dels panets, poseu una cullerada de babaganuix, les hamburgueses i el bròquil amb espècies.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22-23 abr

Fira Tapa Carxofa Prat 2017

El cap de setmana del 22 al 23 d’abril, a la plaça Blanes, podeu degustar una mostra de tapes elaborades...

23 abr

Sant Jordi a la Casa de les Punxes

La diada de Sant Jordi arriba al terrat de la Casa de les Punxes de Barcelona amb un sopar de luxe. El 23 d’abril...

23 abr

Abril d'enoturisme a Llançà

Llançà viu un mes d’abril ple d’activitats per als amants del vi. Durant els caps de setmana...

23-24 abr

'Teatre entre vinyes' a Alta Alella

El Celler Alta Alella estrena la nova temporada de la seva iniciativa enoturística ‘Teatre entre vinyes’...

Portada Cuina 200

TRUCS DELS GRANS XEFS

  • 200 moments estel·lars de la cuina catalana
  • Martín Berasategui

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto