Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per a les hamburgueses: en un bol, barregeu tots els ingredients. Salpebreu-ho.
  2. Formeu les hamburgueses.
  3. En una paella amb una mica d’oli d’oliva, coeu les hamburgueses a foc mitjà, volta i volta, fins que estiguin daurades.
  4. Per al bròquil amb espècies: extraieu la part superior del bròquil i talleu-ne la tija, aconseguint que semblin arbrets. Si són molt grossos, talleu-los per la meitat.
  5. Poseu una olla amb aigua al foc. Quan bulli, afegiu-hi el bròquil i coeu-lo 2 min, a foc fort.
  6. Coleu el bròquil i submergiu-lo immediatament en aigua freda.
  7. Peleu la ceba i piqueu-la.
  8. En una paella a foc mitjà amb l’oli d’oliva, coeu la ceba, 1 min. Afegiu-hi les espècies 30 s més tard. Afegiu-hi el bròquil i salteu-lo 2 min. Saleu-ho.

MUNTATGE

  1. Torreu la part interior dels panets amb llavors en una planxa a foc fort, fins que estiguin ben marcats.
  2. A la base dels panets, poseu una cullerada de babaganuix, les hamburgueses i el bròquil amb espècies.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 set

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

01-30 set

La Cuina del Cim i Tomba 2017

L’origen del cim i tomba es troba molt arrelat a la tradició marinera de la població de Tossa de...

30 set

XXIX Mostra Gastronòmica de Castelldefels

El 30 de setembre torna un dels esdeveniments gastronòmics més importants de Castelldefels. Un altre...

30 set

Mercat de la Terra de Slow Food

Aquest mes de setembre torna el Mercat de la Terra de Slow Food, que s’ha consolidat com un espai de trobada...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto